Steun ons met uw bedrijf bij de ondersteuning van tienermoeders! Met het oprichten van een tienermoederfonds en een daarvoor verantwoordelijke stichting, Stichting Tienermoederfonds Nederland, willen we vraag (nood van tienermoeders) en aanbod (financiële en materiële hulp) aan elkaar verbinden.

U kunt ons steunen op verschillende manieren. Door een zakelijke gift te doen, ons te sponsoren, tijdelijk onze particuliere giften te verdubbelen of een actie te organiseren. Ook kunt u zich als partner aan ons verbinden voor een langere periode.

Organiseer een actie!

Overweegt u geld in te zamelen voor Stichting Tienermoederfonds Nederland door bijvoorbeeld een sponsorloop, een veiling of een evenement? Wij helpen u graag met onze promotiematerialen en speciale actiesite, waar u een persoonlijke actiepagina kunt aanmaken, tips vindt en met uw bedrijf giften kunt inzamelen.

kom in actie voor tienermoederfonds

Geef een gift

Wilt u Tienermoederfonds steunen met een gift namens uw bedrijf? Maak uw gift dan over op NL17 RABO 0313 7759 31 t.n.v. Stichting Tienermoederfonds Nederland. Vermeld hierbij uw bedrijfsgegevens en de reden van uw gift.

Bedrijfsgiften zijn in Nederland fiscaal aantrekkelijk: u kunt de gift aftrekken van de vennootschapsbelasting. Per jaar bedraagt de aftrek maximaal 50% van de winst, met een maximum van €100.000,-. U moet de giften schriftelijk kunnen bewijzen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe u Stichting Tienermoederfonds Nederland met uw bedrijf kunt steunen? Neem dan contact met ons op
T: +31 6 14880080
E: info@stichtingtienermoederfonds.nl

Benieuwd wat uw bijdrage kan betekenen voor de tienermoeders van Nederland?
Lees ons beleidsplan.

Facebook
LinkedIn