Testament

Nadenken over het moment dat u er niet meer bent, is geen makkelijk onderwerp. Maar heeft u er weleens bij stilgestaan dat u ook na uw dood van betekenis kunt zijn voor anderen? Bijvoorbeeld door een deel van uw erfenis te schenken aan een goed doel? Door Tienermoederfonds te steunen, geeft u tienermoeders de kracht die ze zo hard nodig hebben.

Wilt u nalaten aan een goed doel zoals Tienermoederfonds? Of het nu gaat om kleine of grote bedragen, we zijn ontzettend dankbaar voor elke vorm van financiële steun. Wij aanvaarden elke nalatenschap beneficiair: omdat we een door de overheid erkende instelling zijn, hoeft Tienermoederfonds geen erfbelasting te betalen over het nagelaten bedrag. Dat komt dus volledig ten goede aan het werk van Tienermoederfonds.

Hoe werkt het?
U kunt Tienermoederfonds in uw testament opnemen door middel van een erfstelling of een legaat. Voor de afhandeling van uw nalatenschap kunt u Tienermoederfonds ook benoemen als executeur.

1. Erfstelling
Als u Tienermoederfonds als (mede)erfgenaam opneemt in uw testament – dit heet erfstelling – ontvangt Tienermoederfonds een percentage van uw nalatenschap. U beslist zelf welk percentage dat is.

2. Legaat
Met een legaat geeft u aan dat u een vast geldbedrag of een bepaald goed (dat vervolgens geveild wordt) nalaat aan Tienermoederfonds.

Informatie voor een notaris
Statutaire naam van Tienermoederfonds:
Stichting Tienermoederfonds Nederland
Gevestigd te: Nieuwe Gouwe Westzijde 1, 2802 AN  GOUDA
Inschrijfnummer KvK 69061939

Meer informatie?
Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden om Tienermoederfonds in uw testament op te nemen. U kunt ons bereiken via +31 6 14880080 of info@tienermoederfonds.nl.